1 maart 2015

Wooeiii belastingaangifte, ik krijg een mooi bedrag terug

Afbeelding via Unsplash.com André Freitas

Woei goed nieuws! Ik krijg 487 euro terug dit jaar van de belastingdienst. Mooi bedrag bovenop het vakantiegeld dat we al sparen. Mijn regenachtige zondag is weer helemaal goed. Vandaag zo'n heerlijke luierdag na een vol weekend leuke dingen doen met onze vrienden. Woensdag is voor mij D-day, mijn operatiedatum. Maar vandaag gewoon even genieten van het goede nieuws. Daar drink ik zo lekker een kopje koffie op met taart. 

Fijne zondag!

8 opmerkingen:

 1. Regenachtig? Hier schijnt de zon volop. Maar het waait wel heel hard en dat maakt dat het heel koud is. Fijn van je belastingteruggave, heerlijk gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Wat een wind zeg. Werd bijna van de fiets geblazen. Ja ben super blij! :D

   Verwijderen
 2. Ha fijn hoor, zo'n bedrag terug!

  Ben je zenuwachtig voor woensdag of valt het mee?
  Sterkte in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel een beetje zenuwachtig. Zou blij zijn wanneer het achter de rug is!

   Verwijderen
 3. Geweldig! Gefeliciteerd met dat mooie bedrag!
  Heb veen terug moeten lezen maar nu snap ik wat je bedoelt met operatiedag, ach meis, wat erg allemaal, ik wens je mega veel sterkte!!!! Zet hem op!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik was echt verbaasd en super blij toen dit bedrag naar voren kwam nadat ik alles had ingevuld. Mooie meevaller dit jaar :-).

   Ik heb even een linkje in het artikel van gister gezet, niet over nagedacht dat de operatiedatum zonder linkje wel erg uit de lucht komt vallen haha. Thanks voor de sterkte wensen, de zenuwen beginnen nu wel te komen!

   Verwijderen
 4. Altijd fijn, zo'n teruggave! Heel veel sterkte met de operatie.

  BeantwoordenVerwijderen