2 maart 2015

Weekboodschappen: eerste week van maart


Alweer de vierde week dat we gebruik maken van de Hello Fresh Box voor vijf dagen. Natuurlijk moeten we daarnaast nog boodschappen halen voor het ontbijt, de lunch en hebben onze katten zo ook hun dagelijkse eetbehoeften. Maar wat zijn wij met twee personen inclusief twee katten kwijt buiten de Hello Fresh box om?

Week 1 nieuwe maand maart:
Onze eerste week van de maand begint wanneer het loon binnen is gekomen. Dat was 23 februari.

Ik heb bij deze aankopen gebruik gemaakt van de bonus bij de AH via de app en via Voordeelmuis twee merkproducten opgezocht die op waren..

Product
Waar gekocht
Kosten
Met korting
Bespaard
Syos haarlak 2x
Etos
10,60
5,30
5,30
Palmolive handzeep 3x
Etos
6,15
3,00
3,15
Page toiletpapier
Albert Heijn
13,30
10,00
3,30
AH kattenbrokjes
Albert Heijn
3,55


AH natvoer
Albert Heijn
3,00


AH Franse kwark
Albert Heijn
1,70


AH drinkyoghurt
Albert Heijn
0,95


Bananen
Albert Heijn
1,00


Leev oergranen
Albert Heijn
2,70
2,05
0,65
Kaas
Albert Heijn
3,00
2,25
0,75


45,95
32,70
13,15

In totaal was ik dus 32,70 kwijt buiten de Hello Fresh Box om. Ik koop niet elke week voor 10 euro aan toiletpapier. Aangezien dit 40 rollen zijn doen we hier vast wel even mee. Ook koop ik niet elke week haarlak en handzeep. We hebben een voorraad in de badkamer die ik aanvul wanneer het op dreigt te raken. Wat wel wekelijks terug komt is Franse kwark, drinkyoghurt, bananen, beleg en kattenvoer.

We zijn nog op zoek naar goedkoper en beter kattenvoer voor onze katten die we in groot verpakking willen gaan inkopen. Dus heb je een kat en koop je het voer groot in, dan ben ik heel benieuwd welk voer en waar?!

12 opmerkingen:

 1. Wij doen elke week voor ongeveer 120 CHF boodschappen, oops... In België was het meestal zo rond de 80 euro. En ik ben echt wel een bewuste shopper.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of de prijzen tussen België en Nederland erg verschillen? Is Zwitserland veel duurder dan België? Ik dacht altijd dat boodschappen doen daar best prijzig is.

   Verwijderen
 2. Haha zo denk ik ook altijd: ja maar nu heb ik weer dit-en-dat op voorraad... Maar dan blijkt een week later dat je een ándere voorraad weer moet aanvullen....

  Ik bestel mijn kattenvoer via z00plus in grootverpakking. Ik koop overigens biologische droge kattenbrokken en geen natvoer. Daar doen mijn katten het prima op...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja het aanvullen lijkt nooit op te houden! Ik zag dat mijn shampoo in de aanbieding is deze week. Ik hou me in om hem te kopen aangezien ik nog twee volle flessen heb ;-).

   Thanks voor de tip voor het kattenvoer. Ik ga deze week eens kijken of het ook wat voor onze katten is.

   Verwijderen
 3. Ook ik koop mijn kattenvoer in via z00plus. Ook bij mij voornamelijk droogvoer en dan van het merk Smilla!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga eens kijken naar dat merk of het ook iets voor onze katten is, thanks voor de tip!

   Verwijderen
 4. Wij hebben geen katten, wel honden. En wij kopen hun voer ook via Zooplus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel liefhebbers van Zooplus zo te merken :-). Kan haast niet anders dan dat wij daar ook moeten gaan bestellen haha.

   Verwijderen
 5. Ik heb een hond, maar koop dit via brekzz online. Daar hebben ze ook kattenvoer.
  Misschien een tip. Bij de Lidl kost de handzeep 75 cent per stuk. Zonder korting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tip! Ben alleen erg gehecht aan Palmolive haha. Wanneer ik eenmaal blij ben met een merk, switch ik niet zo heel snel meer. Ben nogal merkvast geloof ik :-). Zal ook even op brekzz kijken, thanks!

   Verwijderen
 6. En ook ik koop mijn(graanvrije) kattenvoer bij Zooplus. Een van mijn kan niet tegen graan en bij Zooplus hebben ze ruime keuze en snelle service, vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een Zooplus fan! Leuk ook dat zoveel mensen katten hebben :-) <3. Ik heb nu echt het idee dat we ze "vergif" aan het voeren zijn met het voer van de Appie.

   Verwijderen