23 maart 2015

Soms lukt het gewoon niet

Het lukte me gewoon even een poos niet om te bloggen. Het lijkt soms maar zo onbenullig dat bloggen wanneer je bezig bent een moeilijk jaar achter je te laten. Vorig jaar mijn borstamputatie en dit jaar de reconstructie. Ik heb vooral veel op de bank gelegen de afgelopen weken en ondanks dat ik weinig doe, vliegen de dagen voorbij. De puf en energie en daarbij vooral de inspiratie om te schrijven ontbraken volledig. Waar moet je over schrijven als je niks meemaakt op een dag.

Ik heb inmiddels heel wat leuke series en films ontdekt op Netflix. Ook ligt er een mega stapel tijdschriften op me te wachten. Voor mijn gevoel staat mijn leven nog drie weken stil en daarna ben ik er weer. Dan mag ik eindelijk weer fietsen, werken, sporten en tillen. Ik kijk ernaar uit!!

5 opmerkingen:

  1. Ik heb in december een zware operatie gehad. Ik herken je gevoel. Sterkte!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben je inmiddels al lekker aan het genieten van de zon?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat alles goed met je gaat! Hopelijk lezen we je hier snel weer!

    BeantwoordenVerwijderen