9 maart 2015

Nog geen 30: bespaar op kunst en cultuur met de CJP-pas

Inmiddels ben ik alweer een hele poos van de middelbare school af en ook alweer een paar jaar afgestudeerd en aan het werk. Ik dacht dat de CJP-pas alleen voor jongeren op school bedoelt is maar niets is minder waar.

Via een vriendin kwam ik erachter dat je ook als je al lang klaar bent met een opleiding of studie, je alsnog kunt profiteren van de CJP-pas. Ik heb hem dan ook direct aangeschaft via de site. Een CJP-pas kost 15 euro per jaar. Ik ben nog geen 30 en kan hierdoor mooi besparen op heel veel cultuur waaronder bezoekjes aan de bioscoop, korting bij geselecteerde kledingwinkels en een stuk goedkoper naar leuke festivals. Ook biedt de CJP-pas korting op de krant, verzekeringen, reizen en nog veel meer. Op de site van CJP vind je alle korting die de pas biedt.

Ik maak het meest gebruik van mijn pas bij de bioscoop en ook gebruik ik hem voor de webshop van America Today. 10% korting op kleding in de winkel of in de webshop is altijd mooi meegenomen. Dit jaar loopt mijn zorgverzekering bij Zilverenkruis via korting met de CJP-pas. Ook heb ik net ontdekt dat ik bij mijn favoriete fairtrade winkel WAAR 10% korting krijg.

Soms voel ik ze weleens kijken daar aan de kassa, ben jij niet te oud voor CJP? NEE! Ik ben nog geen 30. Dat duurt nog een paar maand en ook met de CJP-pas geniet ik nog even van korting. Al voel ik me soms wel oud als ik hem bij de bioscoop laat zien en toch echt geen 18 meer geschat kan worden. Er staat niet voor niks jongeren tot 30 op de site, dus bij deze, ik ben nog steeds een jongere!

Maak jij gebruik van de CJP-pas? Voor de mensen met kinderen, heeft jouw kind een CJP-pas?

Bron foto: CJP

1 opmerking:

  1. Nee, ik ben de 30 al ruimschoots gepasseerd en kinderen hebben we helaas niet.

    BeantwoordenVerwijderen