12 maart 2015

BRCA1gen: ik ben er weer

Na een minder zware operatie dan vorig jaar, ben ik weer enigszins in het land der levenden. Ik heb een dag in het ziekenhuis gelegen en mocht vorige week donderdag naar huis. Op dit moment ben ik nog heel erg moe en druk met het herstellen van alles. Ik heb er weer zin in om te gaan bloggen en ga dat deze week dan ook weer oppakken. I am back!!

6 opmerkingen:

 1. Een goed herstel gewenst

  Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug. Goed herstel! Rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap hoor, hopelijk knap je voorspoedig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer terug bent! Hopelijk voel je je snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een weekje verder. Hoe gaat het nu met je moeheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gaat steeds beter! Ben niet meer zo ontzettend moe. En krijg meer energie om weer leuke dingen op te gaan pakken zoals bloggen :).

  BeantwoordenVerwijderen