26 februari 2015

Mijn favorieten

Vandaag deel ik mijn favoriete dingen, eten, reizen, noem maar op. Ik heb zoveel favoriete dingen maar vandaag een lijstje met wat ik echt het allerleukst vind.

Reizen:
Het liefst zo ver en avontuurlijk mogelijk. Vorig jaar heb ik drie weken gebackpackt in Vietnam, de mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Deze week volgt een blog met reis souvenirs uit Vietnam. Ik vind het leuk om bijzondere bestemmingen uit te kiezen, zo ben ik bijvoorbeeld twee jaar terug naar Macedonië en Albanië geweest.

Eten:
Ik hou van stamppot maar dan met een twist bijvoorbeeld met geitenkaas en noten. Ook hou ik van de Aziatische keuken en eet ik me helemaal vol met Sushi, ik kom meestal tot vier rondes ;-).

Muziek:
Dotan vind ik echt heel erg leuk! Heb hem nu meerdere keren zien optreden en ik ben helemaal weg van zijn muziek. Vooral "home" vind ik een super mooi nummer. Ook luister ik graag 3FM in de auto.

Stad:
Barcelona! Echt een ontzettend mooie stad met veel bijzondere architectuur, lekker eten en vriendelijke mensen. Vooral de Gaudi bouwwerken vind ik erg mooi. Mijn favoriet in Barcelona is Casa Batlló.

Winkel:
Voor boodschappen kom ik het vaakst bij de AH, door de bonus aanbiedingen en ik spaar Airmiles. Kleding koop ik bij H&M of the Sting. Soms de Primark maar dan voor pyjama's, sokken en sloffen.

Tv-programma:
Ik kijk weinig tv maar op zondag vaste prik "reportage" op SBS6 en doordeweeks "de wereld draait door".

Film:
The fault in our stars, Shawshank redemption, alles van Disney, Inglorious bastards. Ik hou van allerlei soorten films. Ik kijk het liefst actie of thrillers en heb weinig met romantische komedies.

Serie:
The missing (Netflix original), the killing, suits, vampire diaries (guilty pleasure), once upon a time, orange is the new black, law and order.

Dier:
Ik hou van katten! Ik vind het leuk dat ze ieder hun eigen persoonlijkheid hebben en zo lekker eigenzinnig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten